HÍREK

RÓLUNK

A „Stadion” KKV törekszik a sportlétesítményekben lévő körülmények folyamatos javításával a sportolók és a polgárok igényeinek egyaránt eleget tenni, amelyek egyúttal a polgárok életminőségét is javítják. Ezzel a vállalat a sportolást és rekreációt, mint egészséges életmódot népszerűsíti.

BŐVEBBEN
A Stadion KKV küldetése, hogy szolgáltatási kínálatával megteremtse a legjobb feltételeket a sportolók számára, valamint a mindennapi rekreációhoz, és hogy lehetőségeihez mérten a legjobb szolgáltatásokat és kellemes környezetet biztosítson a látogatók számára.
A vállalat célja, hogy racionális de minőségi és hatékony cselekvésekkel hozzájáruljon városunk fejlődéséhez, hogy az lakóhelyként kellemes és magával ragadó környezet legyen.
A Stadion KKV víziója, hogy olyan vállalat legyen, amely magasabb követelményeket állít fel a sport területén a sportlétesítmények fenntartásában és irányításában, valamint, hogy a korszak elvárásainak megfelelően működjön.
A vállalat célja hogy szakszerű és motivált munkatársakkal, folyamatos befektetéssel és jó üzletmenettel, a rendelkezésre álló forrásokat ésszerűen felhasználva a lehető legjobb feltételeket teremtse a sportoláshoz és a rekreációhoz a város területén.